23
1
32

produk

Jasa hiji-eureun, kustomisasi

langkung >>

tentang Kami

Narékahan pikeun nyiptakeun nilai anu paling ageung pikeun masing-masing palanggan

about us01

naon urang ngalakukeun

Longou International Business (Shanghai) Co., Ltd. didirikeun taun 2007 sareng tempatna di pusat ékonomi – Shanghai. Éta mangrupikeun bahan kimia pangwangunan bahan kimia panambah & panyayogi solusi aplikasi sareng komitmen pikeun nyayogikeun bahan konstruksi & solusi pikeun palanggan global.

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, LONGOU INTERNATIONAL parantos ngembang skala bisnisna ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa, Amérika, Australia, Afrika sareng daérah utama sanés. Dina raraga minuhan kabutuhan pribadi konsumén asing anu ningkat sareng layanan palanggan anu langkung saé, perusahaan parantos nyetél agénsi jasa luar negeri, sareng parantos ngalaksanakeun kerjasama anu éksténsif sareng agén sareng distributor, sacara bertahap ngawangun jaringan jasa global.

langkung >>

diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

PISANAN
  • Team

    Tim

    Tim propésional pikeun kabutuhan pelanggan anu béda

  • Certificate

    Sertipikat

    Produksi kualitas luhur pikeun nyiptakeun nilai langkung

  • Culture

    Kabudayaan

    Ikhlas, Ngabaktikeun, Tangtangan anu mustahil

aplikasi

Agén rasa dina aplikasi konstruksi

  • 50000MT 50000MT

    Kapasitas Taunan

  • Over 50 Langkung 50

    Ékspor Nagara

  • 100% 100%

    Kapuasan Palanggan

  • 24-hour 24-jam

    Waktos Respon

  • 100% 100%

    Tingkat pangiriman dina waktos

wartos

Maju ku jaman, naratas sareng inovatif

Stasiun PLTA pangageungna ...

Stasion PLTA pangageungna di dunya - Bendungan Stasiun PLTA Baihetan bakal dugi ka puncak. Teu aya tempera ...

Stasiun PLTA pangageungna ...

Stasion PLTA pangageungna di dunya - Bendungan Stasiun PLTA Baihetan bakal dugi ka puncak. Teu aya tempera ...
langkung >>

Bahan baku kimia ngabéréskeun ...

Bahan Baku Kimia Sanggupkeun Peunteun Peunteun Harga Anyar! Ngabersihan sababaraha kali ...
langkung >>

Perusahaan palapis nagara urang parantos lebet ...

Perusahaan palapis nagara urang parantos ngalebetkeun terminal pasar pikeun merjuangkeun Keuntungan perang nyaéta ...
langkung >>

Pasar sacara asemat Methacrylic bakal tetep ...

Pasar asem Methacrylic sacara umum bakal tetep luhur operasi Nembe, sacara domestik sacara ...
langkung >>

Antibakteri bubuk palapis prospek pasar ...

Perusahaan palapis nagara urang parantos lebet terminal pasar pikeun merjuangkeun perang Numutkeun ...
langkung >>